Translate

tiistai 14. tammikuuta 2014

Vuosi 2013 takana ja irtautuminen

Kunniakkaasti (ainakin lähestulkoon) hoidettiin homma viime vuoden osalta. Keikat on loppuneet jo aikoja sitten, mutta kuitenkin vasta nyt julkaisemme tämän tekstin, joten suokaa anteeksi. Vuosi 2014 olkoon tiernapoikaryhmällemme muutosten aikaa. Kuulostipa muuten tosi hienolta. No, mistäpä aloitettaisiin. Meillä on ilmoitusasioita.

Vuoden 2013 jälkeen irtauduimme aikaisemmasta "yhteistyökumppanistamme", koulusta ilman sen kummempia mietiskelyjä. Aikaisemminhan keräsimme siis rahaa Saksan leirikoulua varten, Saksaan päästään ensi syksynä, joten ensi joulu onkin jotain uudenlaista. Kohtalaisen lyhyen mietinnän jälkeen ryhmämme yksimielisesti päätti jatkavansa tiernapoikailua ensi vuonna, tällä kertaa itsenäisesti. Jos jossain aikaisemmassa lukee, että keräämme rahaa leirikouluun, niin unohtakaa se huoletta. Varainkeruu sinne on osaltamme ohi.

Ensi vuonna toimintamme tulee olemaan jotain uutta ja jotain vanhaa lisämausteilla. Toimintamme muoto ei ole vielä täysin lukkoon lyöty, ilmoitamme, kun näin on. Etsimme myös vuodelle 2014 yhteistyökumppaneita. Mikäli nuori ja reipas tiernapoikatoiminta kiinnostaa, ottakaa yhteyttä joko Simeoniin tursimpeinen@gmail.com tai Villeen vilho.honkanen@gmail.com.

Kiitämme suuresti kaikkia vuoden 2013 yhteistyökumppaneitamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti